Vår tjeneste Artikler Om oss Kontakt Bestill samtale Logg inn

ADVARSEL! Skalering og vekst er ikke en quick-fix!

 

De fleste coacher drives av et dypt og inderlig ønske om å hjelpe andre 

Man har sett noe verdifullt, noe som har endret livet sitt, noe som gjør at man bare MÅ dele dette med flere!  

Allikevel merker de fleste coacher at når de har holdt på med coachingvirksomheten på fulltid en god stund, når de et tak både for hvor mange de kan hjelpeog for hvor mye de kan tjene  det.  

Uansett hvor mye de jobber er det en grense for hvor mange de kan hjelpe i løpet av en måned .og dermed også for hvor mye de kan tjene  arbeidet de legger ned i virksomheten 

I løpet av sin fartstid gjør de fleste coacher seg noen erfaringer av hva kunder flest sliter med, og hva som hjelper dem videre, og da er det lett å tenke at man skal lage og selge et nettkurs.

Men ærlig taltkjære coach – er det virkelig bare et nettkurs kundene dine trenger?  

Vår erfaring er at sann transformasjon skjer i møte med andre mennesker - nærheten er det som virkelig nærer transformasjonen.  

Det betyr ikke at det ikke er mulig, til og med lurt, å bruke nettstøtte som et verktøy!   

Allikevel er vi nødt til å tenke større når vi har et ønske om å hjelpe flere - og ja - tjene mer på tiden og energien vi legger ned.  

 hva er løsningen 

Den beste modellen vi i .basic vet om, som lar deg både hjelpe flere OG tjene godt på det, er å tilby en kombinasjon av gruppecoaching, 1-til-1-samtaler, og nettstøtte.  

Resonnerte dette?  Book en gratis bli-kjent-samtale med oss ved å klikke  denne linken: https://www.gobasiconline.no/book_samtale

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.