Artikler Om oss Kontakt Bestill samtale Logg inn

Får du ikke solgt nettkurset ditt?

Du vet at nettkurset ditt er knallgodt. Du vet at kundene dine ville gjort underverker med den kunnskapen du vil gi dem. Og du pøser ut flere titalls tusen i markedsføring.

Likevel skjer det ikke en dritt …

Du begynner å tvile. Kanskje nettkurset ditt ikke er så bra som du første trodde? Kanskje det ikke finnes noen som trenger akkurat dine tjenester? Kanskje ingen liker deg? Kanskje du må by mer på deg selv? Kanskje? Kanskje? Kanskje?

Eller kanskje ikke!

Oddsen er stor for at innholdet i nettkurset ditt er gull. At det er mange som trenger å kunne det du kan. Og at du er en fantastisk mentor.

Kalddusjen er at ingen (!) vil kjøpe et nettkurs.

Hæ? Det florerer jo av folk som kjøper nettkurs, tenker du kanskje nå. Og at vi i tar fullstendig feil. Men nei, vi tar ikke feil. Det er ingen som kjøper nettkurs. Men det er mange som kjøper følelsene de kan få etter at de har tatt et nettkurs. Hvis du skal lykkes med businessen din, må du selge fordelene kunden får etter å ha tatt kurset ditt. Det er det som er interessant. Ikke de tekniske greiene om hvor mange moduler og quizer det har. De største nettkursselgerne på Facebook har skjønt dette. Det er derfor de selger. Ikke fordi de har et bedre produkt enn deg. Så hvis du sliter med å få solgt ditt kurs (eller et annet produkt), er stalltipset vårt å endre budskapet i markedsføringen. Selg sluttresultatet! Selg følelsene kunden vil sitte igjen med etter nettkurset. Ikke selg nettkurset!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.