KJØP NÅ Logg inn

Ikke la tekniske utfordringer hindre deg i å selge nettkurset ditt

Vi hjelper deg til å bygge og selge nettkurset ditt på 28 dager

Vis meg hvordan

Slik kommer du i gang

1. Kjøp Kajabiskolen

Ta kurset som lærer hvordan du lager og publiserer nettkurset ditt i Kajabiplattformen

2. Bygg og publiser nettkurset ditt

Lag nettside, publiser og markedsfør nettkurset ditt, ta betalt og mye mer

3. Få individuell veiledning

Vi hjelper deg med eventuelle utfordringene du har

4. Selg nettkurset ditt

Bygg en suksessfull online virksomhet med hjelp av Kajabi

Kr 5.000

Ubegrenset tilgang til kurset

 • Tilgang til Kajabiskolen
  verdi kr 7500
 • Individuell samtale med en norsk Kajabiekspert
  verdi kr 1250
 • Kajabiplattformen gratis i 28 dager
  verdi kr 1300
 • Tilgang til “Kajabi Norsk Brukergruppe” på Facebook

  Totalverdi: Kr 10.000
Kjøp nå

100 % fornøydgaranti

Når du kjøper Kajabiskolen følger det med 28 dagers garanti. Det betyr at hvis du ikke er 100 % fornøyd med kurset, og ikke har lært hvordan du lager din egen nettside, salgsside, nettkurs, å sette opp e-post etc. på 28 dager, så gir vi deg pengene tilbake.

Se video om hvordan du enkelt kan bygge og selge ditt nettkurs

 

Kajabiskolen er perfekt for deg som

 • Ønsker å selge nettkurs, bygge en nettside og salgsside, ta betalt, sende e-post, holde webinarer - alt på én plattform 

 • Ønsker å tjene penger på kunnskapen din
 • Er misfornøyd med den tekniske løsningen du har i dag

 • Er helt fersk som selvstendig næringsdrivende og ønsker en enkel og oversiktlig plattform som gjør deg synlig på nett

"Så enkelt at selv mor klarer det"

"Kajabiskolen består av enkle og fine videoer som er lette å følge. Jeg har laget nettsiden min helt alene - det er så enkelt at selv mor kan klare det! Og er det noe man lurer på kan man spørre i Facebookgruppen eller sende en mail, så får man svar. Jeg er superfornøyd og har fått kjempegode tilbakemeldinger etter at jeg lanserte siden min. Jeg anbefaler både Kajabiskolen og gjengen i Basic på det varmeste!"

Hilde Sylstad 
HISY Terapi

 

Innhold i Kajabiskolen

Slik at du enkelt kan bygge og selge ditt nettkurs på kun 28 dager

I denne modulen får du en overordnet innføring i Kajabiplattformen slik at det blir lettere for deg når du skal begynne å lage din nettside og ditt nettkurs.

Antall videoer: 5

Last ned en norsk mal som lager deg enkelt finne ut, fylle ut, og visualisere hvordan nettsiden/landingssiden din skal se ut. 

Antall videoer: 25


I denne modulen viser vi deg hvordan du bygger ditt nettkurs i Kajabi. Vi starter med introduksjon i ulike typer nettkurs du kan levere.

Følg oppskriften steg for steg og bygg nettkurset ditt med veiledning. Du laster ned en norsk mal som gir et godt og enkelt utgangspunkt for å lage ditt nettkurs.

Antall videoer: 29I denne modulen viser vi deg hvordan du kan nå ut  ved hjelp av en verdivideo hvor du får samlet inn e-poster til potensielle kunder av nettkurset ditt. 

Du får også hjelp til enkelt sette opp et webinar som 'går av seg selv' 

Antall videoer: 8

Kajabi WEBSITE

I denne modulen får du hjelp til å benytte funksjonen WEBSITE i Kajabi . Det er her du utvikler dine nettsider ved hjelp av page builder.

Du får også hjelp til å sette opp din egen blogg i Kajabi.

Antall videoer: 32

 

Kajabi PRODUCTS

I denne modulen får du hjelp til å benytte PRODUCTS delen i Kajabi. Det er her du utvikler dine nettkurs.

Antall videoer: 7

 

Kajabi MARKETING

I denne modulen får du hjelp til å benytte MARKETING-funksjonen i Kajabi. Det er her du kommer ut og frem for å nå potensielle og eksisterende kunder.

Antall videoer: 14

 

Kajabi PEOPLE

I denne modulen får du hjelp til å benytte PEOPLE-funksjonen i Kajabi. Det er her du har oversikt over din kundebase

Antall videoer: 9

 

Kajabi SETTINGS

I denne modulen får du hjelp til å benytte SETTINGS-funksjonen i Kajabi. Det er her du får hjelp til å sette de riktige innstillingene.

Antall videoer: 15

Om kursholder Roger Kvaløy

Roger er blitt kjent som "Norges Kajabiekspert" etter å ha hjulpet hundrevis av gründere til å lage og publisere sine nettkurs.

Med 20 års erfaring innen IT, 7 år som coach og 3 års erfaring med Kajabi, formidler han på en rolig og forståelig hvordan andre kan bruke Kajabi til å bygge sin onlinebusiness.

Ofte stilte spørsmål

Kurset inneholder steg for steg forklaringer som VISER deg hvordan du gjør det, slik at du ikke trenger teknisk kompetanse. Det handler ikke om teknisk språk, men heller å lære seg hvordan man kan få til det man vil i plattformen. Det kan man trenge hjelp til, uten erfaring er det vanskelig å forstå alt med én gang.

Kajabi er den beste plattformen vi har prøvd, alt du overhodet kan trenge av verktøy på ett sted. Kajabi er mer enn godt nok for de aller fleste gründere som ønsker å bli synlig på nett.

Det finnes ikke en feil du kan gjøre i Kajabi som ikke enkelt lar seg korrigere, og du lærer hvordan du enkelt kan rette opp i eventuelle feil i videoundervisningen. Du blir veiledet hele veien, og så lenge du følger instruksene er det faktisk ganske vanskelig å gjøre feil. I tillegg har du muligheten til å snakke direkte med Kajabiekspert Roger Kvaløy.

Kajabi koster fra kr 1300 / mnd.

Tid er penger, sier vi. Med en god plattform på nett er det enkelt å selge tjenestene dine. Uten en plattform i det hele tatt, eller med en plattform som ikke fungerer, er det vanskelig å selge tjenestene dine. På den måten vil det være en god investering å lære hvordan du bygger og administrerer salgsplattformen din, slik at du kan begynne å tjene penger på tjenesten din.

Det krever faktisk tid og investering å bygge en virksomhet, det er den harde sannheten. Hvis du ikke er villig til å investere tid i denne fasen er det ikke sikkert at du har tid til å drive virksomheten din senere.

Er du klar til å lansere ditt nettkurs?

Kjøp nå

Dette er Basic Nordic AS

Vi hjelper gründere til å leve av det de brenner for.

Kajabiskolen er én av flere tjenester vi tilbyr for å hjelpe gründere med nettopp dette.

Med oss på laget får du et team av erfarne hoder innen digital markedsføring, salg, coaching, prosjektledelse, tekstproduksjon og IT.

Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker